Att känna att möjligheterna är oändliga

Herregud, jag har sagt upp mig. Om en månad har jag inget jobb längre. Egentligen borde jag känna stress och oro inför det faktum att jag inte vet hur jag skall försörja mig efter semestern. Eller semester och semester. Har man ens det när man inte har något jobb?

Det här mina vänner är så helt olikt mig. För jag är helt avslappnad inför detta faktum. Jag har ju egentligen vetat såååå länge att jag borde byta jobb, men inte velat pga sjukt roliga arbetsuppgifter. Arbetsmiljön har varit kass de senaste åren, men på alla andra sätt så har det varit mitt drömjobb. Så jag har kämpat med näbbar och klor för att hålla mig kvar. De perioder jag faktiskt seriöst har funderat på att byta har jag inte hittat några andra roliga jobb att söka. För att ha ett roligt och meningsfullt arbete är såååå viktigt för mig.

Men nu står jag här. Sa upp mig, skall sluta om en månad. Och känner mig helt cool. (Inser att den känslan inte kommer hålla i sig om jag inte hittar ett sätt att försörja mig snart, hehe) Men just nu njuter jag av känslan att möjligheterna är oändliga. Jag är fri att göra VAD JAG VILL!

Men jag är helt klart öppen för idéer. Det är inte utan att det känns rätt spännande vad det skall bli av mig i den här världen 😉

Så hit me! Vad skall jag bli när jag blir stor?

/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!