Aktuella kurser

Samtliga av Studio Stillas kurser erbjuds i samarbete med Alingsås Rygg & idrottsklinik

Yinyoga

Känner du att livet snurrar lite för fort och att du inte riktigt hittar tiden för vila och återhämtning? Kanske tränar du mycket fysisk träning, eller kanske tränar du inget alls, men känner dig stel och orörlig i kroppen. Kanske längtar du efter att landa, få tid för reflektion och få tanka energi.

Eller är det känslan av mjukhet i kroppen du suktar efter? Alldeles oavsett kanske Yinyoga är någonting för dig? I en liten, trygg grupp (endast 8 deltagare per grupp) guidas du mot dina egna mål, utifrån dina egna förutsättningar. Varje vecka med ett tydligt tema, en röd tråd med ett enda syfte. Att öka ditt välmående! 

Vårens första kurs startar den 21/1. Torsdagar 19.00-20.15. Kurser går över 10 veckor och kostar 2000 kronor.

Frågor och anmälan anna@alingsasidrottsklinik.se

Mindfulness

Nu erbjuder vi en ny kurs i Mindfulness där vi tillsammans kommer att öva på att vara närvarande i nuet. Du kommer att lära dig att lyssna på dig själv, till din kropps signaler och att vara lyhörd för dina behov.

Mindfulness kan beskrivas som ett förhållningssätt för att motverka bland annat oro, stress och ältande men också en mängd av olika saker för att öka din livskvalite. Kanske har du sömnproblem eller ångest, känner dig utmattad, deppig, stressad, kanske snurrar tankarna runt runt och som upplevs aldrig ta slut eller kanske känner du att du behöver förändra gamla invanda tankemönster. Med mindfulnessträning ger du dig själv möjlighet att öka din hälsa och livskvalite.

Vårens första kurs startar den 21/1. Torsdagar 17.30-18.30. Kurser går över 8 veckor och kostar 1600 kronor.

Frågor och anmälan matilda@alingsasidrottsklinik.se