Mindfulness – För mer närvaro i vardagen

Vad är mindfulness?

Mindfulness kan beskrivas som ett förhållningssätt för att motverka bland annat oro, stress och ältande men också en mängd av olika saker för att öka din livskvalite. Kanske har du sömnproblem eller ångest, känner dig utmattad, deppig, stressad, kanske snurrar tankarna runt runt och som upplevs aldrig ta slut eller kanske känner du att du behöver förändra gamla invanda tankemönster. Med mindfulnessträning ger du dig själv möjlighet att öka din hälsa och livskvalite. Du kommer att lära dig att lyssna på dig själv, till din kropps signaler och att vara lyhörd för dina behov. 

Upplägget ser ut såhär:

Kursen startar onsdagen den 24/2 mellan 19.00-20.00 och all undervisning sker via Zoom. Den består av föreläsningar och praktiska övningar. Alltså teori och praktik varvat. Du kommer också få göra hemuppgifter mellan träffarna. Så kallade vardagsövningar. Gruppen kommer endast bestå av 10 deltagare då grupprocessen är viktig och alla skall kunna vara delaktiga i den. Matilda som leder kursen är utbildad och diplomerad mindfulnessinstruktör på Mindfulnesscenter som är Sveriges ledande utbildare i mindfulness!

I kursen ingår:

  • 10 onsdagslektioner á 1 timme via Zoom
  • 30 min enskilt samtal med Matilda via Zoom i samband med kursstart
  • 30 min enskilt samtal med Matilda via Zoom i samband med kursavslut
  • Kurskompendium med reflektionsfrågor
  • Tillgång till ljudfiler med övningar att göra hemma via vår kursportal

För detta behöver du endast pröjsa 2500 kronor och har du friskvårdsbidrag via e-passi går det finfint att använda det! (Om du är arbetslös eller sjukskriven och känner att det är tufft ekonomiskt så hojta till så ser vi hur vi kan lösa det!). Frågor och anmälan mailar du till kurser@studiostilla.se