För en mjukare höst

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
190 kr

Hej, vi är glada att du är intresserad av vår nya onlinekurs: För en mjukare höst. Detta är en kurs som hjälper dig att slappna av, återhämta dig och njuta av den vackra höstsäsongen. Kursen innehåller 5 olika yoga-och meditationsklasser som vi har valt ut från våra tidigare onlinekurser. Du kommer att få prova på olika stilar och tekniker som passar för alla nivåer och behov. Här är en kort beskrivning av vad du kan förvänta dig av kursen:

  • Klass 1: Yinyoga med tema: En lugn och mjuk yogaform som sträcker ut och mjukar upp bindväven i kroppen. Perfekt för att lösa upp spänningar och stress i kroppen. En helande yogaform där vi lugnar nervsystemet. Perfekt för att återställa balansen, öka närvaron och främja sömnen
  • Klass 2: Meditation med fokus på andningen. En enkel och effektiv mindfulnessteknik som hjälper dig att stilla tankarna, fokusera uppmärksamheten och bli mer medveten om nuet. Perfekt för att öka koncentrationen, minska oro och stress och skapa mer glädje i livet.
  • Klass 3: Kvällsmeditation med mjuka rörelser innan läggdags. En guidad meditation som hjälper dig att varva ner.
  • Klass 4: Meditation: Inre mjukhet. Här får du hjälp med att behålla mjukheten i kroppen och sinnet oavsett vad som stormar runt omkring oss.
  • Bonusklass: Yinyogaklass med fokus på att ge din ryggrad extra kärlek.

Det går till så här. Du köper kursen i vår webbshop och sedan kan du göra klasserna när du vill och så ofta du vill under en månads tid. Du behöver bara en yogamatta, en internetuppkoppling och ett öppet sinne.

Dessutom kommer du i slutet av kursen få en fin fin rabattkod som du kan använda på våra övriga onlinekurser! Hur fantastiskt?!

Vi hoppas att du vill vara med oss på denna resa mot en mjukare höst. Vi ser fram emot att dela vår passion för yoga och meditation med dig. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på kurser@studiostilla.se

Vi ses inne kursen!

Dina yogalärare Anna och Matilda

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!