Sommarboost

Aktuell status
Ej anmäld (963 places remaining)
Pris
490 kr

Vad tror du om att skapa lite extra utrymme för återhämtning, reflektion, närvaro och välbefinnande i sommar?

Du som har hängt med oss ett tag minns kanske att vi hade en uppskattad sommarboost för två år sedan. Då var det över 600 personer som valde att hänga med. Då skickade vi ut allt material via mail men då mail har en förmåga att hamna i skräpposten när man skickar ut så många så ofta har vi i år valt att lägga sommarboosten som en onlinekurs istället.

Vem är det för?

Sommarboosten är för dig som på ett lätt och lustfyllt sätt vill skapa utrymme för en skönare känsla i kropp och knopp i sommar. Kanske etablera goda vanor av stillhet och reflektion att ta med sig in i hösten? Hitta sätt att landa, njuta, känna lugn, glädje och inre frid. Du behöver inte på något sätt vara van vid meditation eller yoga för att kunna få ut något av lektionerna utan allt material passar dig oavsett om du är nybörjare på dessa tekniker eller ej. Det här skall vara något härligt och lekfullt fritt från känslor av prestation. Så se om du kan gå in i det här med lite nyfikenhet och tålamod över sakers varande.

Hur funkar det?

Jo, du registrerar dig på årets sommarboost genom att köpa kursen i vår webbshop. Om du inte redan har ett konto på vår kursportal så skapas det ett i samband med ditt köp (du får du dina inloggningsuppgifter på mailen).

Du kommer få en lektion om dagen hela juli och vi släpper dem veckovis varje måndag. Lektionerna kommer att bestå av yoga, meditation, mindfulness- och reflektionsövningar i form av text, ljudspår och videos. Tanken är att du skall göra en lektion om dagen och för att det skall kännas rimligt så tar det max 20 minuter att ta till sig genom materialet varje dag. Men du kommer att ha tillgång till allt material tom den 30/9 så du har gott om tid att gå igenom det. Vi kör en gemensam start den 1/7 men självklart kan du starta precis när det passar dig och göra lektionerna helt i din takt.

Hoppas att det här är något du känner ett sug efter! Vi ser fram mot att hänga med dig i sommar. Låt oss tillsammans skapa utrymme för välbefinnande, återhämtning och glädje!

Kram Anna & Matilda

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!