Yinyoga med oss digitalt onsdagar kl 20.00 och söndagar 09.00

Känner du att din kropp är behov av lite extra omsorg och kärlek ?

Ta chansen att yinyoga med oss via zoom. Onsdagar klockan 20.00 och (vissa) söndagar klockan 09.00 blir du guidad genom härliga och stillsamma pass där du ges möjlighet till att varva ner, öka kroppens rörlighet och samla kraft. Drop in 120 kronor per pass. Maila kurser@studiostilla.se för aktuell länk.

Vad är yinyoga?

Yinyoga är en stilla yogaform som passar de allra flesta och positionerna utförs främst i sittande och liggande. Det är en modern yogaform med rötter i den tidiga yogatraditionen och den beskrivs ofta som en mix av indisk yogafilosofi, mindfulness och traditionell kinesisk medicin. I yinyoga jobbar vi, till skillnad mot mer dynamisk yoga, med mjuk stretch av bindväv, leder och ligament. Då dessa vävnader behöver tid på sig för att mjukna stannar vi i positionerna länge – uppemot 5-7 minuter. Vi jobbar även med andning, medvetenhet och långsamhet vilket gör att yinyoga är ett fantastiskt verktyg för att släppa på stress och spänningar och stilla sinnet. 

Alla kan yoga, men det är viktigt att utgå från sig själv och den egna kroppen. Vi är alla olika och har olika förutsättningar. I yinyoga strävar vi ingenstans och det finns inte heller något mål i positionerna. Detta gör att yogaformen passar både den vana yogin och den som är nybörjare. För att stötta upp kroppen använder vi oss av props, såsom bolster, klossar och filtar. Har du inte detta hemma är det inget hinder utan du kan istället använda kuddar, filtar, några tjocka böcker och ett ihop rullat täcke. Bara fantasin sätter gränser.

Passen är 60 minuter långa

Vill du vara med på ett pass så mailar du kurser@studiostilla.se för veckans länk. Avgiften på 120 kronor swishar du till: 1232141158