Vår önskan är att det här ska vara en plats för stillhet och vila, och en möjlighet till återhämtning och reflektion. En oas i en kaosig värld och vårt ödmjuka försök att sprida lite kunskap om vägar till och verktyg för mer harmoni och balans i livet!

Varmt välkommen! /Anna & Matilda 

Att yoga via zoom är så sjukt lyxigt. Att inte behöva åka hemifrån, att kunna ligga kvar i avslappning så länge man vill efteråt. Att inte behöva boka en plats, eller inte få plats på de passen man vill vara med på, att inte behöva avboka i sista sekund för att livet kommer mellan. Utan att bara kunna rulla ut mattan hemma och vara med på de klasser man har möjlighet till. 

Vi är lite extra glada över att kunna erbjuda ett höstschema med fler pass än tidigare och några härliga nyheter. Du kommer att kunna köra mer flödande vinyasayoga och de populära kvällsmeditationerna har även flyttat in i ordinarie schema så fler har tillgång till dem!

Magisk yogahelg i Idre
Previous slide
Next slide

Följ med på en magisk yogahelg i Idre den 5-8 oktober

Den 5-8 oktober bjuder vi in dig till en mysig och avkopplande långhelg tillsammans. Till Villa Copernicus på Idre Himmelfjäll, där vi kommer uppleva några magiska dagar i fjällvärldens sagolika natur. 

Under våra dagar tillsammans kommer du få meditera, yinyoga och känna på sköna flöden genom vinyasa-och hathayoga samt massa andra härligheter. Här får du utrymme att landa och varva ner. Tillsammans skapar vi ett lugn och en härlig gemenskap och du kommer få med dig verktyg som kommer hjälpa dig i din vardag där hemma som ger dig förutsättningar till ökad närvaro och återhämtning. 

Onlinekurs: För en god natts sömn

Upplever du att du har svårt att få till sköna kvällsrutiner, har svårt att somna på kvällarna, kanske sover dåligt om nätterna, ELLER bara vill få sköna avslut på dagarna så är detta en onlinekurs för dig! Du kommer att få meditera, göra olika andningövningar samt få tips och verktyg för att skifta fokus så du känner tillit, tacksamhet och lugn.

Genom att gå kursen kommer du att etablera goda vanor och rutiner som du gör på kvällen innan läggdags, detta för att ge dig ett skönt avslut på dagen samt bättre förutsättningar till en god natts sömn. Detta är kursen som hjälper dig att öka förståelsen för din egna kropp och hur du kan påverka återhämtningen som du får under kvällen och natten.

YouTube

Yogapass, meditation och mer

På vår Youtube-kanal kan du hitta gratis meditationer, yoga- och mobilitypass.

Vår önskan är att kanalen ska vara plats för stillhet och vila och en möjlighet till återhämtning och reflektion.

Glöm inte att prenumerera så att du inte missar något!

Klicka här för att komma till vår kanal!

En stilla podd

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!