Jo, vi är Anna & Matilda och vår övertygelse är att vi människor skulle nå en ökad hälsa om vi vore mer i stillhet lite oftare. Om vi blev bättre på att ta oss tid till återhämtning, vila och reflektion och om vi ökade vår medvetenhet om vår egen livsbalans mellan aktivitet och vila. 

Många livsstilssjukdomar och upplevd ohälsa har en stark koppling till stress och press och här finns det mycket att jobba på. Tillsammans kan vi inspirera varandra till ett liv där stillheten kan få en mer naturlig plats och bidra till ökad livskvalité och hälsa!

Vad erbjuder vi då?

Studio Stilla är främst en digital mötesplats där vi träffas för att yoga, meditera och utvecklas tillsammans. Att vi bor långt från varandra rent fysiskt innebär inte att vi inte kan hänga tillsammans och skapa fina och värdefulla band till varandra. Det vi kan hjälpa dig med är:

  • Daglig inspiration på vårt instagramkonto
  • Gratisklasser och vloggar på vår youtubekanal
  • Peppande och inspirerande mail varje fredag rakt in i din mailkorg
  • Onlinekurser
  • En stilla podd
  • Livesända yoga och meditationsklasser via zoom
  • Resor och events
Vi använder oss alltså av flera olika kanaler och forum så att du som behöver stöd från oss kan få det på det sätt som passar dig och din livssituation. 

Anna

Jag skulle säga att mitt intresse för förebyggande hälso arbete alltid har varit genuint och stort och att få arbeta med det skänker mig oerhört stor glädje. 

För mig innefattar begreppet hälsa både vår fysiska samt psykiska hälsa och dessa två är helt beroende av varandra. Genom yoga och medveten närvaro har vi möjlighet att släppa på såväl kroppsliga som själsliga spänningar.

Jag är utbildad distriktssköterska, KBT-terapeut samt yogalärare med vidareutbildning till yinyogalärare. Det är också de klasserna som jag håller i här. 

Kontakt: anna@studiostilla.se

Matilda

Jag arbetar på Studio Stilla som yogalärare och mindfulnessinstruktör. Jag håller främst i klasserna Vinyasa, flow into yin och kvällsmeditation. 

I mitt arbete brinner jag för att inspirera och motivera människor att hitta balansen och glädjen i livet. Jag har barn och sambo som jag älskar villkorslöst, jag uppskattar att få bestämma över min egna vardag och när jag själv är i balans upplever mig som driven och positiv. 

Stillhet betyder för mig att varva ner, landa i närvaro samt att återhämta sig.

Kontakt: matilda@studiostilla.se

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!