Liveklasser via Zoom

Lös sommarkortet och yoga tillsammans med oss hela juni

Nu när ordinarie termin tagit slut så vill vi ändå uppmuntra dig till att fortsätta yoga och erbjuder därför dig att signa upp dig på sommarkortet. Under hela juni har vi lagt in två klasser per vecka och låt oss tillsammans göra denna sommar till en tid för personlig växt och inre frid.

Du anmäler dig genom att köpa ditt sommarkort via länken här och genom att göra det så får du tillgång till samtliga klasser i juni till ett förmånligt pris (500:-). Eller så kan du välja att swisha 175:- per gång i samband med den klass du deltar på och då är numret: 123 241 28 31. 

Observera att zoomlänken skickas ut till alla de som har köpt sommarkortet dagen innan första klassen, men om du har ett giltigt 10-kort hos oss eller vill betala per gång så får du höra av dig så mailar vi över den till dig!

Du hittar oss också på Epassi, för möjlighet att använda ditt friskvårdsbidrag. Du registrerar ditt köp för sommarkortet och därefter mailar du till kurser@studiostilla.se så skickar vi över länken till Zoom-klasserna till dig. Observera att om du istället vill använda ditt friskvårdsbidrag genom att lämna in kvittot till din arbetsgivare så hittar du det på KLARNA dit betalningen går. 

Måndagar: Vinyasa Flow

Tid 18.30-19.30
Starta veckan med ett härligt, lekfullt flöde. Vår Vinyasaklass är designad för att få in rörelseglädje samt närvaro i kropp och knopp!

Onsdagar: Yinyoga

Tid 20.30-21.20
Mitt i veckans brus, landa på din matta för en stunds återhämtning och stillhet. Yinyogan hjälper dig att slappna av och återställa balansen i såväl kropp som sinne.

Planerad start för höstterminen-24 är den 2/9

Att yoga via zoom är lyxigt på så många sätt. Att inte behöva åka hemifrån, att kunna ligga kvar i avslappning så länge man vill efteråt. Att inte behöva boka en plats, eller inte få plats på de passen man vill vara med på, att inte behöva avboka i sista sekund för att livet kommer mellan, utan att bara kunna rulla ut mattan hemma och vara med på de klasser man har möjlighet till. 

Höstens schema är inte spikat ännu men håll utkik för det kommer i slutet av augusti

Du behöver inte boka någon plats för att kunna delta på våra livesända klasser utan det är bara att droppa in på de klasser du har möjlighet att gå på. Man väljer själv om man vill ha sin kamera på medan man yogar, men vi uppskattar om man sätter på den när vi säger hej och hejdå till varandra för att få en fin sammanhållning. 

Betalning sker via webbshoppen där du väljer mellan våra prisvärda terminskort (du kan välja att lösa ett kort för alla klasser eller välja att bara följa en kurs). Det finns också 10-kort om det skulle passa dig bättre. Eller så kan du välja att swisha 175:- per gång i samband med den klass du deltar på och då är numret: 123 241 28 31.

Du hittar oss också på Epassi, för möjlighet att använda ditt friskvårdsbidrag. Du registrerar vilket typ av kort du vill ha där och därefter mailar du till kurser@studiostilla.se så skickar vi över länken till Zoom-klasserna till dig. Observera att om du vill använda ditt friskvårdsbidrag genom att lämna in kvittot till din arbetsgivare så hittar du det på KLARNA dit betalningen går. 

Våra klasser

Vinyasa steg 2

Flöda och njut av att röra kroppen i takt med ditt andetag. Tillåtande och lekfullt utmanar vi oss själva i solhälsningar, balansövningar och olika sittande positioner. Vi landar i närvaro och grundar oss själva. Den här klassen är kanske främst för dig som har testat på Vinyasayoga litegrann förut så tempot är lite snabbare är i steg 1, men alla är naturligt välkomna att delta. 

I klassen får du:

 • På ett lekfullt  sätt utmana kropp och knopp
 • Landa i närvaro på din yogamatta
 • Bygga upp styrka, flås och rörlighet

Kvällsmeditation

Varva ner, landa och kom tillbaka till dig själv. Avsluta dagen på ett mjukt sätt som ger dig bättre förutsättningar till en god natts sömn. Varje meditation görs antingen sittandes eller liggandes. Rekommenderas att göras i sängen vid läggdags. Kvällsmeditation hjälper dig att släppa taget om stress som uppkommit under dagen och gör dig istället redo för en stillsam natt.

I meditationen får du:

 • Förbereda kroppen på att sova gott
 • Komma tillbaka till nuet
 • Släppa på spänningar i kroppen

Yinyoga

Sakta ner, släpp taget och slappna av i våra mjuka yinklasser. Varje klass innehåller en handfull av positioner som hålls mellan 3 och 7 minuter. Till skillnad från mer dynamisk yoga jobbar vi med mjuk stretch av bindväv, leder och ligament. I klassen använder vi yogaprops som hjälper kroppen att fullt slappna av i positionerna. Props som du kan ha användning av är två styck klossar, ett bolster (eller ihoprullat täcke), en filt, en ögonkudde och ett par kuddar. 


I klassen får du:

 • Hjälp att förbättra din rörlighet och mjukna i dina vävnader
 • Återhämtning och vila
 • Släppa på stress och spänningar samt stilla sinnet

Vinyasa steg 1

Utforska, grunda och väx i denna grundläggande flödesklass. Är du nybörjare men också nyfiken på flödande yoga så är det här du skall börja, men klassar passar även för dig som är van yogi men önskar ett lite långsammare tempo. Varje klass inkluderar solhälsningar, balansövningar, vändningar (twistar), bakåtböjningar och höftöppnare. Du kommer också att få testa på olika former av andningsövningar.


I klassen får du:  

 • Utforska flödande yoga på ett pedagogiskt och inkluderande sätt
 • Återställa balansen i kroppen
 • Bygga upp styrka, flås och rörlighet

Flow into yin

I denna härliga lunchklass får du andas, ta kontakt och fokusera på kroppen i långsamt flödande rörelser. Rörelserna utförs långsamt i ett flöde synkat med det djupa andetaget för att efter halva tiden övergå till yinyogans välgörande och vilsamma positioner. Sträck ut kroppen och stärk upp dig fysiskt, mentalt och emotionellt och avsluta jobbveckan på bästa sätt.


Klassen hjälper dig till:

 • Ökad kroppsmedvetenhet
 • Att fokusera på dig själv
 • Balansen mellan yin och yang

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!