Liveklasser via Zoom

Under hösten -23 erbjuder vi klasserna Vinyasa, Yinyoga, Slow flow into yin och kvällsmeditationer. Känns så klart jättekul att vi nu utökat klasserna denna termin, du får mer information om varje klass här nedan. Terminen startar igång måndag v. 36 och pågår i 15 veckor (10 veckor för Kvällsmeditationen på måndagar och Yinyogan på söndagar). 

Betalning sker via webbshoppen där du väljer mellan våra prisvärda terminskort eller 10-kort, du kan också välja att swisha 175:- per gång i samband med den klass du deltar på och då är numret: 123 241 28 31. Du hittar oss också på Epassi, för möjlighet att använda ditt friskvårdsbidrag. Därefter mailar du till kurser@studiostilla.se för att få länken till Zoom-klassen.

Yinyoga

Sakta ner, släpp taget och slappna av i vår mjuka yinklass. Varje klass innehåller en handfull av positioner som hålls mellan 3 och 10 min. Till skillnad från mer dynamisk yoga jobbar vi med mjuk stretch av bindväv, leder och ligament. I klassen använder vi yogaprops som hjälper kroppen att fullt slappna av i positionerna. Props som du kan ha användning av är två styck klossar, ett bolster (eller ihoprullat täcke), en filt och ett par kuddar.

I klassen får du:

– Hjälp att förbättra din rörlighet och flexibilitet
– Återhämtning och vila
– Släppa på stress och spänningar samt stilla sinnet

Tid: onsdag 20.00-21.00 (15 ggr) och söndagar 19.00-20.00 (10 grr)

Vinyasa

Utforska, grunda och väx i denna grundläggande flödesklass. Varje klass är designad av instruktören som inkluderar solhälsningar, balansövningar, vändningar (twists), bakåtböjningar och höftöppnare. Du kommer också att få testa på andningsövningar.  Klassen är för dig som är nybörjare eller van yogautövare. Du kommer också att utforska veckans intention för att skapa dig en riktning inför kommande dagar.

I klassen får du:  

– Förbättra kroppsmedvetenheten
– Återställa balansen i kroppen
– Bygga upp styrka, flås och rörlighet

Tid: måndagar 17.30 -18.30 (15 ggr)

Kvällsmeditation

Varva ner, landa och kom tillbaka till dig själv. Avsluta dagen på ett mjukt sätt som ger dig bättre förutsättningar till en god natts sömn. Varje meditation görs antingen sittandes eller liggandes. Rekommenderas att göras i sängen vid läggdags. Kvällsmeditation hjälper dig att släppa taget om stress som uppkommit under dagen och gör dig istället redo för en stillsam natt.

I meditationen får du:
– Förbereda kroppen på att sova gott
– Komma tillbaka till nuet
– Släppa på spänningar i kroppen

Tid: Måndagar 21.30-22.00 (10ggr)

Slow flow into yin

Andas, ta kontakt och fokusera på kroppen i långsamt flödande rörelser. I denna klass utförs rörelserna långsamt i ett flöde synkat med det djupa andetaget som sen övergår till yin. Sträck ut kroppen och stärk upp dig fysiskt, mentalt och emotionellt. Du kommer också få testa på andningsövningar. Ambitionen är att alla ska kunna delta.

I klassen får du:
– Ökad kroppsmedvetenhet
– Fokusera på dig själv
– Balansen mellan yin och yang

Tid: Fredagar 12.00-12.45 (15 ggr)

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!