Våra onlinekurser

190 kr

För en mjukare höst

Detta är en kurs som hjälper dig att slappna av, återhämta dig och njuta av den vackra höstsäsongen. Kursen innehåller 5 olika yoga-och meditationsklasser som vi har valt ut från våra tidigare onlinekurser. Du har tillgång till kursen en månad efter det att du signat upp dig.

Du kommer att få prova på olika stilar och tekniker som passar för alla nivåer och behov.Vi hoppas att du vill vara med oss på denna resa mot en mjukare höst.

Vi ser fram emot att dela vår passion för yoga och meditation med dig.

590 kr

För en god natts sömn

Upplever du att du har svårt att få till sköna kvällsrutiner, har svårt att somna på kvällarna, kanske sover dåligt om nätterna, ELLER bara vill få sköna avslut på dagarna så är detta en kurs för dig!

Du kommer att få meditera, testa olika andningsövningar samt få tips och verktyg för att skifta fokus så du känner tillit, tacksamhet och lugn.

Genom att gå kursen kommer du att etablera goda vanor och rutiner som du gör på kvällen innan läggdags, detta för att ge dig ett skönt avslut på dagen samt bättre förutsättningar till en god natts sömn.

390 kr

Kom igång med meditation

Känner du dig ofta stressad och har svårt att komma ner i varv? Bortsett från känslor som ökat lugn, välbefinnande och koncentrationsförmåga har regelbunden meditation många positiva fysiologiska effekter. Forskning visar hur meditation minskar belastningen på kroppen genom att balansera det autonoma nervsystemet vilket bland annat leder till sänkt blodtryck, lägre puls, stabilare matsmältning och hormonutsöndring.

Meditationen ger dig alltså bättre förutsättningar till återhämtning från den stress du utsätts för i din vardag. 

300 kr

Kom igång med Yinyoga

Känner du att livet snurrar lite för fort och att du inte riktigt hittar tiden för vila och återhämtning? Kanske tränar du mycket fysisk träning, eller kanske tränar du inget alls, men känner dig stel och orörlig i kroppen.

Kanske längtar du efter att landa, få tid för reflektion och få tanka energi. Då kanske yinyoga är någonting för dig.

Ett av målen är att du skall uppleva lite mer mjukhet i både kroppen och själen. Kursen bestå av fyra stycken yogapass som du kan utöva hemma i lugn och ro

490 kr

Öka din närvaro i livet

Mindfulness kan ses som ett förhållningssätt till livet som motverkar bland annat oro, stress och ältande och som kan hjälpa dig att förbättra din livskvalité.

I den här introduktionskursen kommer du få lära dig grunderna i mindfulnessträning, bland annat genom att arbeta med olika övningar.

Du får här rum för att lyssna till dig själv, dina tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser för att också förstå dina behov.

890 kr

Hitta dina stilla stunder

Drömmer du om ett liv i balans och med mer plats för glädje och harmoni och mindre stress, oro och kaos? Då är den här kursen perfekt för dig. I den här kursen kommer du nämligen få ta del av våra allra bästa verktyg och strategier för ett liv med mer stillhet och närvaro. Du kommer få testa flera olika övningar inom yoga, meditation och mindfulness och den här kursen passar lika bra för dig som är nybörjare på sådana former av aktiviteter som för dig som är van utövare.

90 kr

Våga vara stilla

Den här kursen vänder sig till dig som önskar lite mer stillhet i livet men inte riktigt vet vart du skall börja. Kanske känner du att livet snurrar på i lite för högt tempo och vill hitta ett sätt att varva ner en stressad knopp och/eller kropp.

Du kommer i den här kursen att ha tillgång till tre olika lektioner där du i lugn och ro hemma har möjlighet att pröva på tre olika verktyg för ökad balans och harmoni i livet.

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!