Kom igång med Yinyoga

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
590 kr

Har du inte provat på yinyoga förut så har du har säkert hört talas om det då intresset för yogaformen har växt oerhört mycket det senaste årtiondet. Man kan säga att yinyoga är en modern form av yoga men med rötter i den indiska yogatraditionen. Yinyoga är en mix av mindfulness, traditionell kinesisk medicin och indisk yogafilosofi och är ett utmärkt verktyg för att få in mer stillhet i livet. Att bli guidad genom ett pass och ofta landa i en mjukare kropp, sinne och hjärta efteråt är magiskt. 

I yinyoga jobbar vi till skillnad mot mer dynamisk yoga med mjukstretch av bindväv, leder och ligament. Positionerna utförs endast i sittande och liggande och vi kommer stanna i varje position i 2-6 minuter. Detta för att de strukturer i kroppen vi fokuserar på behöver lång tid på sig för att mjukna. Vi jobbar med andning, medvetenhet och långsamhet och vi försöker hitta tillbaka till vår naturliga andning med fokus på längd och djup. Vi försöker vara medvetet närvarande i det vi gör för stunden. 

I kursen kommer du att få fyra stycken sköna yogapass som är runt 1 timme styck. Passen har olika intressanta teman som ger dig en fördjupad inblick i dig själv och som ger dig möjlighet att öka din självkännedom. Som bonus får du även två stycken lite kortare pass som även finns i våra andra onlinekurser.

När du har köpt kursen så har du tillgång till den i ett år.

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!