För en god natts sömn

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
690,00 kr

För en god natts sömn: Onlinekursen som hjälper dig att sova bättre

Välkommen till en onlinekurs som hjälper dig att sova bättre och mår bättre. I den här kursen kommer du att lära dig hur du kan optimera din sömn genom att förstå hur den fungerar, vad som påverkar den och hur du kan hantera vanliga sömnproblem. Du kommer också att få prova olika avslappningstekniker, meditationer och andningsövningar som lugnar ditt sinne och kropp innan du somnar. Kursen är också för dig som vill få sköna avslut på dagen.

Kursen är skapad av oss Anna och Matilda, som är utbildade yogalärare, mindfulnessinstruktörer och KBT-terapeuter. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att sprida kunskap om vägar till mer harmoni och balans i livet. Kursen består av sex moduler som du kan studera i din egen takt, när och var du vill. Modulerna innehåller lektioner, videor och övningar som hjälper dig att förstå din sömn och förändra dina vanor.

Sömn är viktigt för vår hälsa och välbefinnande, men många av oss har svårt att få tillräckligt med kvalitativ sömn varje natt. Det kan bero på stress, oro, dåliga vanor eller medicinska tillstånd som stör vår sömn. Om du vill förbättra din sömn och känna dig piggare, gladare och mer produktiv på dagarna, så är den här onlinekursen för dig.

I den här kursen kommer du att lära dig:

  • Hur vi kan använda avslappningstekniker, meditation och mindfulness för att lugna vårt sinne och kropp innan vi somnar
  • Att använda tacksamhetspraktik som ett verktyg
  • Lugna ner nervsystemet och koppla på parasympatiska nervsystemet för att öka din återhämtning

Kursen är lättillgänglig, flexibel och rolig. Du kan studera i din egen takt, när och var du vill. Kursen tar cirka 6 veckor att slutföra då du gör samma meditation flera gånger, men du har tillgång till kursmaterialet i ett helt år efter registreringen. Missa inte denna chans att investera i din sömn och din hälsa!

Genom att gå kursen kommer du att etablera goda vanor och rutiner som du gör på kvällen innan läggdags, detta för att ge dig ett skönt avslut på dagen samt bättre förutsättningar till en god natts sömn. Detta är kursen som hjälper dig att öka förståelsen för din egna kropp och hur du kan påverka återhämtningen som du får under kvällen och natten.

Så längtar du efter en god nattsömn och ett fint avslut på dagen så rekommenderar vi den här kursen

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!