Yinyoga – för ett mjukare liv

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
1 990,00 kr

Yinyoga för ett mjukare liv är en onlinekurs som vänder sig till dig som:

  • Känner dig stressad och överväldigad
  • Längtar efter vila och återhämtning
  • Vill träna hemifrån när du själv har möjlighet
  • Vill känna dig mjukare i kroppen
  • Har en önskan om mer närvaro i livet
  • Eller bara helt enkelt vill utforska yinyogan

Välkommen till vår nya och fantastiskt fina onlinekurs: Yinyoga för ett mjukare liv. Vi som kommer att guida dig genom kursen heter Anna och Matilda. Den här kursen är uppbyggd på 7 veckor, varje vecka med ett eget betydelsefullt tema. Du får tillgång till 14 varierande yinklasser, teknikfilmer där vi går igenom djupare hur du hittar skalningar på positioner som fungerar för din kropp samt kortare men informativa videos och texter där du bland annat får lära dig mer om om dig själv och din kropp. I kursen finns också reflektionsfrågor och verktyg som hjälper dig under din inre resa! Du kommer att ha tillgång till allt material i 2 år efter du har köpt kursen, vilket gör att du kan gå tillbaka och köra dina favoritklasser om och om och om igen!

Detta är en yogaform som fokuserar på kroppens yindelar, såsom skelett, bindväv, leder och inre organ. I yinyoga håller vi positionerna länge, oftast mellan tre och sju minuter, där vi låter musklerna slappna av. På så sätt kommer vi djupare in i kroppen och stimulerar energiflödet längs meridianerna, de kanaler som transporterar livskraften qi. Yinyoga kan också påverka det parasympatiska nervsystemet, det som har med lugn och ro att göra, och främja återhämtning, sömn och välmående. Yinyoga är en lugn och meditativ form av yoga som kan hjälpa dig att slappna av, minska stress och spänningar, och öka ditt välbefinnande. Du kommer också att lära dig om mindfulness, medveten närvaro i nuet som kan hjälpa dig att må bättre.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att delta i kursen. Det enda du behöver är en yogamatta, några kuddar eller bolster, två yogablock eller liknande, ett lugnt rum där du inte blir störd och en nyfikenhet på att utforska dig själv.

Känn inspirationen och kör igång din resa!

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!