Öka din närvaro i livet

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
490,00 kr

Mindfulness kan ses som ett förhållningssätt till livet som motverkar bland annat oro, stress och ältande och som kan hjälpa dig att förbättra din livskvalité. I den här introduktionskursen kommer du få lära dig grunderna i mindfulnessträning, bland annat genom att arbeta med olika övningar. Du får här rum för att lyssna till dig själv, dina tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser för att också förstå dina behov. Medveten närvaro är något du tränar och för bästa verkan bör du sätta av en liten stund varje dag för din träning. Lyssna gärna på ett eller flera ljudspår om dagen för att öka din närvaro i ditt liv.

Den här kursen är för dig:

Som känner att livet snurrar på i ett högt tempo. Du kanske upplever dig stressad, har ångest, orolig för framtiden, ältar sådan som varit, har sömnbesvär. Och genom att träna upp din medvetna närvaro, medkänsla och uppmärksamhet, vilket vi alla kan träna, så kommer du att:

  • Minska stress och oro
  • Hantera svårigheter på ett bättre sätt
  • Öka din kreativitet och produktivitet
  • Minska onödigt lidande
  • Ökat fokus och bättre koncentrationsförmåga
  • Större självinsikt
  • Och kanske bäst av allt, öka din livskvalité!

Kursens uppbyggnad:

Varje lektion består av ett ljudspår och en text som beskriver syftet med övningen samt några reflektionsfrågor. Vill du använda en mysig anteckningsbok så är det att rekommendera men annars är tankereflektion också ett alternativ. Övningarna görs antingen sittandes eller liggande, antingen följer du anvisningarna kring detta i övningen eller så känner du in vad som passar dig i stunden.

Det finns några betydelsefulla attityder inom mindfulness som vi varmt vill skicka med dig under din träning. Försök att vara nyfiken på vad du har att upptäcka, som en nybörjares sinne samt tålamod och tillit till processen och vänlighet och medkänsla till dig själv. Men även en gnutta humor och lätthet.

Du har tillgång till kursmaterialet ett år efter du signat upp dig på kursen

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!