Yogahelg i Idre 5-8 oktober -fåtal platser kvar

Den 5-8 oktober bjuder vi in dig till en mysig och avkopplande långhelg tillsammans. Till Villa Copernicus på Idre Himmelfjäll, där vi kommer uppleva några magiska dagar i fjällvärldens sagolika natur. 

Under våra dagar tillsammans kommer du få meditera, yinyoga och känna på sköna flöden genom vinyasa-och hathayoga samt massa andra härligheter. Här får du utrymme att landa och varva ner. Tillsammans skapar vi ett lugn och en härlig gemenskap och du kommer få med dig verktyg som kommer hjälpa dig i din vardag där hemma som ger dig förutsättningar till ökad närvaro och återhämtning. 

Och du, du behöver inte på något sätt vara van yogi för att kunna delta. Alla pass vi kör tillsammans kommer vara prestationsfria och vi kommer ha nyfikenhet och acceptans som ledord genom alla klasser. Det här skall vara härligt och kul, inget annat.

Kostnaden för hela helgen är 5500 kronor inkl moms och då ingår allt utom resan, sängkläder och handduk som man får ta med själv. En dag kommer ungefär se ut så här:

06.00 Morgonmeditation
06.30 Yoga 
08.00 Frukost 
10.00 Utomhusaktivitet, vandring och liknande
13.00 Lunch 
16.00 Yoga/ utomhusaktivitet 
18.00 Middag 
19.00 Kvällsceremoni 

Vissa delar av helgen kommer vi också pröva på att vara i tystnad, vilket kanske är en ny erfarenhet för vissa. Men det är så välgörande och skönt. Vi kommer att röra oss ute i fjällens underbara natur en del. Bland annat så har vi planerat en vandringstur upp på Himmelfjälls topp en av dagarna. 

Det finns plats för 8 deltagare och det finns endast dubbelrum att tillgå (antingen våningsäng eller enkelsäng). Vi kommer att bo nära varandra vilket gör att vi har möjlighet att skapa en intim och mysig gemenskap tillsammans. Maten som serveras under vistelsetiden är vegetarisk och vi hjälps gemensamt åt att laga till den. Detta som ett fint sätt att träna medveten närvaro och tacksamheten över moder jord.

Ankomst sker runt klockan 15.00 den 5/10 och avresa runt klockan 10.00 den 8/10. Resan till Idre löser man själv. Lättast är såklart med bil och vi hjälper gärna till att förmedla kontakten med andra deltagare för eventuell samåkning. Buss går från Stockholm och tar man tåget till Mora så går det buss från Idre därifrån.

Vi har som sagt bara 8 platser att erbjuda så vill du och har möjlighet att hänga på så föreslår vi att du anmäler dig så snart som möjlighet. Detta gör du genom att maila matilda@studiostilla.se. I samband med detta betalas också amälningsavgiften på 1500 kronor (vänta med att betala tills du fått ett bekräftelsemail från oss). Denna avgift betalas ej tillbaka vid avbokning.

Resterande avgift på 4000 betalas senast två veckor innan vi åker till Idre (den delen betalas tillbaka vid eventuell sjudom, sjukintyg krävs).

Hur härligt låter inte detta? Vi lovar iallafall att vi skall göra ALLT för att det här skall bli en magisk helg för dig!

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!