Yogaretreat i Idre 22-26 maj 2024

Nu släpper vi 6 exklusiva platser till vårt ljuvliga yogaretreat i Idre. 

Den 22-26 maj bjuder vi in dig till en mysig och avkopplande halvvecka tillsammans. Till Villa Copernicus på Idre Himmelfjäll, där vi kommer uppleva några magiska dagar i fjällvärldens sagolika natur. 

Under våra dagar tillsammans kommer du få meditera, yinyoga och känna på skön flödande vinyasayoga samt massa andra härligheter. Här får du utrymme att landa och varva ner. Tillsammans skapar vi ett lugn och en härlig gemenskap och du kommer få med dig verktyg som kommer hjälpa dig i din vardag där hemma som ger dig förutsättningar till ökad närvaro och återhämtning. 

Och du, du behöver inte på något sätt vara van yogi för att kunna delta. Alla pass vi kör tillsammans kommer vara prestationsfria och vi kommer ha lekfullhet och acceptans som ledord genom alla klasser. Det här skall vara härligt och kul, inget annat.

Kostnaden för hela retreatet är 6000 kronor inkl moms och då ingår allt utom resan samt sängkläder och handduk som man får ta med själv. Dagarna tillsammans kommer ungefär se ut så här:

06.15 Morgonmeditation
06.30 Yoga 
08.00 Frukost
10.00 Utomhusaktivitet, vandring och liknande
13.00 Lunch
16.00 Yoga
18.30 Middag
19.00 Kvällsceremoni 

Någon av dagarna kommer vi också pröva på att vara i tystnad, vilket kanske är en ny erfarenhet för vissa. Men det är så välgörande och skönt. Vi kommer att röra oss ute i fjällens underbara natur en del. Bland annat så har vi planerat en vandringstur upp på Himmelfjälls topp en av dagarna. 

Det finns plats för 6 deltagare och det finns endast dubbelrum att tillgå (antingen våningsäng eller enkelsäng). Vi kommer att bo nära varandra vilket gör att vi har möjlighet att skapa en intim och mysig gemenskap tillsammans. Maten som serveras under vistelsetiden är vegetarisk och vi hjälps gemensamt åt att laga till den. Detta som ett fint sätt att träna medveten närvaro och tacksamheten över moder jord.

Ankomst sker från klockan 18.00 den 22/5  och det kommer serveras middag klockan 19.00 följt av  välkomsceremoni runt klockan 20.00. Sedan är det avresa runt klockan 10.00 den 26/5. Resan till Idre löser man själv. Lättast är såklart med bil och vi hjälper gärna till att förmedla kontakten med andra deltagare för eventuell samåkning. Buss går från Stockholm och tar man tåget till Mora så går det buss från Idre därifrån.

Vi har som sagt bara 6 exklusiva platser att erbjuda så vill du och har möjlighet att hänga på så föreslår vi att du anmäler dig så snart som möjlighet. Detta gör du genom att maila matilda@studiostilla.se. I samband med detta betalas också amälningsavgiften på 1500 kronor (vänta med att betala tills du fått ett bekräftelsemail från oss). Denna avgift betalas ej tillbaka vid avbokning.

Resterande avgift på 4500 betalas senast två veckor innan vi åker till Idre (den delen betalas tillbaka vid eventuell sjudom, sjukintyg krävs).

Hur härligt låter inte detta? Vi lovar iallafall att vi skall göra ALLT för att det här skall bli en magisk upplevelse för dig!

Från tidigare deltagare:

Yoga och Crossfitresa till Kroatien 14-21 september 2024

Kanske kommer du ihåg att vi i början av hösten la ut ett enkät på Instagram där vi kollade av intresset för en kombinerad yoga- och crossfitresa till Kroatien nästa höst. Och ni var sååå många som svarade att fast det kändes lite läskigt att gå utanför komfortzonen så jo, det var något ni skulle tänka er att följa med på. Detta gjorde oss himla peppade på att försöka styra ihop en fin resa och nu är den här. Och den kommer att bli helt magisk!

Enligt oss så är yoga och crossfit den perfekta kombinationen där fart och styrka möter långsamhet och mjukhet. Vi behöver alla både aktivitet och vila för att fungera optimalt. Både till kropp och själ. Programmet vi bjuder på kommer innehålla både mjuka yinyogainspirerande mobilityklasser, flödande vinyasaklasser och härlig, svettig crossfit.  Så ta chansen att hänga med oss på en fantastisk resa med träning, yoga, god mat, sköna bad och härlig gemenskap.

 

Vi reser till Lost villa den 14-21 september 2024. Lost Villa är en unik träningsanläggning långt från civilisationen alldeles intill det Adriatiska havet på ön Hvar. Här finns ett fantastiskt crossfitgym precis vid havskanten. Att yoga och träna crossfit i denna miljön är inget annat än magi! Resans ordinarie pris är 16.495 kronor (och då ingår ALLT utom själva flygresan) men om du använder rabattkoden stilla5500 så får du hela 5500 kronor rabatt på resan!

 

Resans upplägg

 

Är du van vid crossfit men känner att yoga är okänd mark för dig eller om du känner dig hemma på yogamattan men bortkommen bland skivstänger. Inga problem. Då är den här resan för dig! Genom trygg, pedagogisk och tillåtande coachning kommer du få utforska det du känner dig osäker på. Vi uppmanar därför dig som är van vid crossfit, men inte yoga och dig som är van vid yoga men inte crossfit att faktiskt delta på alla de klasser som du erbjuds.  Detta för att vi ska våga kliva ur vår bekväma zon och våga testa något nytt. Du kan vara helt trygg i att alla klasser kommer att anpassas efter dig och dina förutsättningar! 

 

Coacher

 

Självklart är det vi som kommer hålla i yogaklasserna, Anna kommer hålla i dagliga yinyogainspirerade mobilityklasser och Matilda kommer hålla i flödande vinyasaklasser. Men du som hänger här med oss kanske är mer ovan vid crossfit sä därför tänkte vi presentera vem det är som kommer hålla i de flesta crossfitklasserna. Det är Martin Ekmarck (som är bror respektive morbror till oss). Han är en erfaren crossfitcoach och som delägare till Crossfit Halmstad har han hundratals coachtimmar i bagaget. Martin är inte bara otroligt snäll, mjuk och pedagogisk utan har också ett megastort tålamod. Hans styrka är att anpassa klasserna att passa varje unik deltagare, att locka oss ur vår komfort zon är hans superkraft.  

 

Känns det här lite läskigt, pirrigt men mycket lockade? Då tror vi att det är nu du kliver utanför din komfort zon och hänger på! Vi lovar att vi skall göra allt för att du skall få en magisk upplevelse!

Bild: Fitness travel

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!