-Våga vara stilla-

Såklart det bästa namnet på vårt nyhetsbrev! Jorå, Studio Stilla har blivit med nyhetsbrev. Herre, har vi fått hybris månne? Nä inte alls. Vi vill bara ha möjlighet att nå ut med vårt budskap till fler. Många fler. För vi tror stenhårt på stillhet som strategi och verktyg för en mer balanserad värld och balanserat mående för individen. Och det vill vi såklart sprida så mycket som vi har möjlighet. Så därav ett nyhetsbrev också! Hur kul!?

Tanken är inte att vi på något sätt skall spamma sönder din mailkorg utan mer, då och då, när lusten faller på sprida lite pepp, förhoppningsvis lite klokskaper och nyheter som vi tror du kommer att tycka om. Svårare än så är det inte. Första mailet kommer Redan i morgon så passa på att signa upp dig redan nu ⭐️ Det gör du här! (Alternativt så har du en länk uppe i menyn som du kan använda)

Ett litet steg för världen, men ett stort steg för lilla företaget. Tjoho, det här blir kul!

Häng med för sjutton. För i morgon smäller det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!