Boosta din energi

Vi får ofta frågor och funderingar på hur man ska gå tillväga för att varva ner, hitta glädjen och balansen i livet. Detta är också en del av vad vi pratar i våra sociala kanaler och många människor idag söker praktiska tips och verktyg att använda sig av. Så här har vi samlat några av några av våra tips för att boosta välmåendet och din egna hälsa. Det som är viktigt att komma ihåg är att vi alla är olika och har därmed olika behov när det kommer till aktivitet och återhämtning, men detta är några av de saker vi gör i vår vardag för att boosta energin.

  • Prioriterar det vi gillar att göra, nu älskar vi vårt jobb och är otroligt tacksamma över att få göra det vi gillar större delen av dagen. Men så har det inte alltid varit och då var det EXTRA viktigt att göra saker som är roliga, lekfulla och kreativa så att livet känns meningsfullt och härligt. Saker vi också gillar att göra: vara ute i naturen, umgås med familj och vänner, knyta makramé, odla och mycket annat.
  • Gör vår tacksamhetspraktik, skriver ner varje morgon eller kväll en lista på saker som får oss att känna tacksamhet. Genom att uppmärksamma saker som vi redan har i våra liv ökar glädjen, acceptansen och lugnet i kroppen. Detta kändes underligt till en början men efter ett kort tag märkte vi stor skillnad och detta höjde vår energi!
  • Yoga, meditera och träna på att vara närvarande i nuet. Att prioritera den aktiva vilan är en stark nyckel till ökad återhämtning. Vi lever i ett samhälle som hela tiden pressar och pushar oss framåt. Här är det viktigt att sätta ner foten och ibland stoppa ekorrehjulet.
  • Fysisk aktivitet som ett riktigt flåsigt crossfitpass, poweryoga eller en go dansstund hemma i vardagsrummet! Spelar inte så stor roll vad vi gör mer än att pulsen får på upp och musklerna får jobba en stund. Kroppen mår bra av fysisk aktivitet då underbara endorfiner pumpas ut i kroppen.
  • Fyller på kroppen med näringsrik mat. När vi började att se över vår kost för drygt två år sedan så gjorde vi ett aktivt val i att äta mer växtbaserat. Det har blivit viktigare för oss att fylla på kroppen med vitaminer och mineraler, antiinflammatorisk mat som bidragit till en friskare tarm. Har inte alls samma magproblem längre. Nu väljer vi mat lite mer omsorgsfullt.

SOMMARBOOST

Häng med på vår sommarboost för att öka ditt välmående, minska din stress och komma ner i varv inför semestern. När du signar upp dig på vår GRATIS sommarboost så kommer du få ett mail varje dag som innehåller tips, övningar och verktyg som du kan använda för att boosta ditt välmående. Låter det inte härligt att gå in i semestern mer balanserad än någonsin istället för att krascha in i den? Signa upp dig redan idag för ett mail varje dag hela juni som kommer göra stor skillnad i ditt liv. Klicka HÄR för att komma till länken där du signar upp dig.

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!