Sankalpa – tredje advent

Denna advent, med bara ett par veckor kvar på detta årtionde, har vi skapat ett intentionsredskap som vi vill dela med dig. Vi känner att det är viktigt att dela med oss av något alldeles extra till dig som följer oss på Instagram, Facebook och bloggen. Så därför har vi designat ett eget material till just dig. 

Sankalpa översätts ofta till intention. ’San’ syftar till högsta giltighet, och ’kalpa’ betyder löfte. Så sankalpa blir ditt löfte av högsta graden för att stötta dig att leva, följa, din sanning. Sankalpa kan också ses som ett sinnestillstånd av klarhet, fokus, riktning, meningsfullhet och energi. Så här i slutet av året när känslan av förändring ofta är stark , kan det vara skönt att vända fokus inåt och lita på känslan för att sätta riktning framåt.

Redskapet är uppbyggt med fyra noga utvalda rubriker för att ge dig möjlighet till ett fantastiskt 2020. Spara ner bilden och skriv ut den till dig själv och kanske till en vän. Sätt dig i lugn och ro, gärna i en trivsam miljö och med ett leende på läpparna. Börja gärna med en meditation eller några mjuka sköna andetag för att bli mer närvarande. Fundera sedan på vad som ska bli din riktning för året. Försök att inte krångla till det men se det ändå som en liten utmaning. Det ska vara mysigt och roligt att planera sina intentioner.

Materialet ger dig också möjlighet att sätta upp delmål för att uppnå dina mål för kommande år. Hur underbart? Små delmål och små steg på vägen gör det lättare för dig att nå dina drömmar. På så sätt blir dina visualiseringar steg till verklighet. Sätt sedan upp din text där du ser den och boka in delmålen i din almanacka. Påminn dig själv att du förtjänar att leva ditt drömliv! 

Var mindre självkritisk och våga leva din dröm. Våga släpp taget om “tänk om…”, våga släppa gamla tankemönster och våga lita på dig själv. DU klarar det! Du kommer att utvecklas och skaffa dig mer självförtroende. Låt 2020 bli ditt år!

/Anna och Matilda

2 reaktioner på ”Sankalpa – tredje advent”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!