Samarbete med Alingsås Rygg & Idrottsklinik

Studio Stilla utan någon egen yogastudio? Alingsås Idrottsklinik? Hur hänger det ihop egentligen? Jag har fått en hel del frågor och såhär ligger det till. Studio Stilla är yogastudion utan någon fysisk ”egen” yogastudio. Svårare än så är det inte. Eftersom jag har ett finfint samarbete med Alingsås Rygg & Idrottsklinik så erbjuder jag all min yogaundervisning där. Och det är en lösning som jag är supernöjd med. Sedan driver jag  tillsammans med Matilda vår blogg, social medier och vissa andra uppdrag helt oberoende. Men alla yogakurser har jag som sagt på kliniken. 

På kliniken arbetar flera professioner med oerhört hög kompetens och jag är så stolt och glad över att ingå i ett sådant fint team. Vi har naprapater, en massör, personlig tränare, samtalsterapeut, ortopedläkare och så jag som är sjuksköterska och yogalärare. Kliniken växer så det knakar och vi är alltid på jakt efter kompetenta och välutbildade medarbetare. (Så känner du att din profession skulle kunna vara ett komplement till vårt team får du gärna höra av dig. Vi tycker bara att det skulle vara roligt om vi blev fler).

Som planen ser ut så kommer kommer jag förhoppningsvis utöka min tid på kliniken under året (jag kommer såklart jobba kvar som skolsköterska också) och vilka tjänster jag kommer erbjuda kommer jag berätta mer om längre fram. Det kommer hända så mycket roligt framöver och det skall bli så spännande!

/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!