Magin i utomhusyoga

Att rulla ut yogamattan på en plats under bar himmel tycker vi är så ljuvligt härligt! Det ger oss en känsla av frihet när man kan andas helt frisk luft och få helt andra sinnesupplevelser än på platsen där vi brukar ha vår praktik. Det blir så häftigt att välja en ny plats då vi märker av helt andra ljud, ljus, dofter och känselupplevelser än vad vi brukar lägga märke till under praktiken. Så se om du inte kan ta dig till en plats utomhus nästa gång du rullar ut din matta, och med en känsla av nyfikenhet skanna igenom dina sinnen och se vad du lägger märke till i stunden!

Platser vi älskar att yoga:
– På en brygga vid en sjö eller vid havet
– På en gräsmatta
– Vid en skogsglänta
– Vid strandkanten

Se om du kan hitta fiffiga bra redskap ute som en stor sten eller ett träd att ta hjälp av i olika positioner. Testa din kreativa förmåga och våga lek och ha roligt.

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!