Välkommen

Hej! Och varmt välkommen till bloggen Studio Stilla.

Anna heter jag och min önskan är att det här ska vara plats för stillhet och vila och en möjlighet till återhämtning och reflektion. En oas i en kaosig värld och mitt ödmjuka försök att sprida lite kunskap om vägar till och verktyg för mer harmoni och balans i livet!

Jag är utbildad distriktssköterska och yogalärare och har även en del självupplevd erfarenhet av stressrelaterad ohälsa med en utmattning i bagaget.

Jag tror att vi alla skulle nå en bättre hälsa om vi vågade utmana gällande normer om vad en vettigt livsbalans är. Balansen mellan aktivitet och vila. Jag menar inte att vi inte skall vara aktiva, ha mål och jobba hårt. Självklart skall vi det. Men desto snabbare vi gasar oss genom livet, desto mer behöver vi vika tid för återhämtning och vila. Och i min mening så pratar vi lite för lite om just det. Så det är det jag tänker göra här. Och med en dröm om att få göra det i interaktion med er. Tillsammans kan vi peppa och inspirera till en bättre hälsa och en mer harmonisk värld.

Jag kommer att dela med mig av mina egna erfarenheter och den kunskap jag har kring hälsa, stress, återhämtning och yoga. Men troligtvis kommer det bli en hel del annat också. Det finns ju så mycket i livet som är roligt att prata om. Träning, familjeliv, livsåskådning och så vidare. Vi startar här så ser vi var det tar vägen helt enkelt!

Varmt välkommen!

/Anna

4 reaktioner på ”Välkommen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!