Kom och yoga med mig!

Nu släpper vi platserna på höstens andra kursomgång med yinyoga. Vi startar upp under vecka 45 och så håller vi på fram till veckan före jul så det blir sju veckor tillsammans denna omgången. 

Vad som är nytt är att vi håller på att iordningställa vårt mysiga lilla yogarum på kliniken så vi kommer att flytta från gymmet och få det lite mer avskilt. Det kommer bli helt magiskt och jag ser så mycket fram mot det. Men eftersom det inte är så stort  så är platserna begränsade och därför väljer vi istället att öppna upp för två grupper. Så det är jag också pepp som sjutton på såklart. Så onsdagar 17.30-18.40 och sedan 19.10-20.20 blir tiderna. 

Vad är yinyoga då?

Jo, yinyoga är en lugn form av yoga där det fysiska fokuset främst ligger på bindväv, ledband, ligament och inre organ till skillnad från mycket annan träning där fokus främst ligger på musklerna. Yin handlar också om återhämtning och balans och är ett utmärkt sätt att hitta klarhet i sinnet och kan hjälpa till att släppa på stress och spänningar. Så önskar du dig en mjukare kropp och ett mjukare sinne så är yinyoga ett utmärkt verktyg för att nå dit. 

Om du har några frågor kring yogan eller om du vill anmäla dig så maila anna@alingsasidrottsklinik.se. Mer info finns även på klinikens hemsida!

/Anna

2 reaktioner på ”Kom och yoga med mig!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!