Vilka är vi nu då?

Nu när ni är så många som har hittat hit den senaste veckan (Peppen på den!) så kanske det är på sin plats att vi presenterar oss lite närmare. En del har ju koll med för er andra så kommer en liten kortversion!

Matilda

Mitt namn är Matilda Lundgren och jag är utbildad förskollärare. Jag skulle beskriva mig själv som en kreativ, driven och vänlig människa. Med åren har jag lärt mig att återhämtning och ett mer stilla liv är melodin för att hitta livsbalansen.

Varför Studion Stilla? Listan skulle kunna bli väldigt lång… Men för att börja någonstans så har jag märkt att det hektiska livet både på jobb och privat utmattar mig. Jag har en förmåga att ställa höga krav, hålla för många bollar i luften och glömma bort mig själv. Stilla betyder för mig att varva ner, meditera, yoga, landa, återhämta… you name it. Dessa verktyg har blivit livsnödvändiga för mig. Så detta kommer bli en utmärkt plats för mig att bidra med kunskap och visdom för att hitta ditt bästa jag.

Kontakt: matilda@studiostilla.se

Anna

Anna Lundgren heter jag och är utbildad distriktssköterska och yogalärare. Jag arbetar som skolsköterska på en gymnasieskola och driver även vårt lilla företag Studio Stilla vid sidan av detta. Jag skulle säga att intresset för förebyggande hälsoarbete alltid har varit stort och genuint och jag är oerhört tacksam över att ha möjligheten att genom mitt yrke att få göra det.

Därför vill jag att det här skall få vara ett forum där stillhet och långsamhet får lov att vara i fokus. Bloggen kommer förhoppningsvis kunna motivera och peppa dig till att utmana gällande normer när det gäller livstempo. Kanske stressar du runt i livets ekorrhjul och undrar om det är det här som är livet. Kanske har du svårt att sova eller har andra stressrelaterade symtom. Kanske har du till och med blivit hunnit bli sjuk av din stress… Alldeles oavsett hoppas jag att det här skall vara ett forum där du skall trivas och förhoppningsvis få ett och ett annat verktyg som du har användning för!

Kontakt: anna@studiostilla.se eller anna@alingsasidrottsklinik.se (när det gäller yogakurser)

Återigen, varmt välkommen

/Anna och Matilda

2 reaktioner på ”Vilka är vi nu då?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!