Avkopplande ögonkuddar

En ögonkudde används som ett redskap för att lägga ett tryck på en särskild del av kroppen. Enligt vissa kopplar kroppen av först när ansiktet är avslappnat. En bra idé är därför att placera sin ögonpåse över ögon eller panna. Tyngden av påsen bidrar till att spänningar i nacke, panna och hårbotten minskar. Kan också lindra migrän. En ögonpåse kan också placeras på bröstet för att lindra ångest och oro. Placeras den på magen kan det hjälpa mot mensvärk samt matsmältning. Helt klart bra mot olika spänningar och ett utmärkt hjälpmedel för att lindra stress.

Jag har under en tid designat och sytt upp alldeles egna ögonpåsar efter de behov jag tyckt varit viktiga. Om ni skulle vara intresserade av att inhandla er egna ögonpåse får ni gärna skicka mig ett mail till: matilda@studiostilla.se. (Jag kan leverera dem inom Alingsås innan jul om du vill ge bort i julklapp)

När jag skulle fota de fina påsarna ville såklart dottern vara med och agera modell. Jag blir alldeles varm i hjärtat när hon vill vara med på det jag håller på med.

/Matilda

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!