Dan före dan

”Vi har alltid ett val. Stress och oro, eller acceptans och djupa andetag. Vi kan skifta fokus, även om det är dagen före julafton. Vi kan välja vilka tankar som får stanna kvar i vårat medvetande och agera utifrån det som vi vet är bäst för oss och årets julefrid

Det snabbaste sättet att släppa stress är att vara närvarande med någon annan. Om vi stannar upp och lyssnar på någons problem får vi distans till våra egna. När vi kliver in i ett rum för att njuta av dem som finns i det minns vi att julen är en tid för ljus, inte stress.

Sofia Sivertsdotter 2018

Just julen är ju en av våra mest laddade högtider. Så fyllt av traditioner och förväntningar. Ingen får vara ensam, alla skall med och alla skall vara glada och lyckliga. Barnens ögon skall tindra och alla vuxna skall vara fullständigt harmoniska. Och det vet vi ju allihop, att det är långt från sanningen för de allra flesta av oss. Hur ofta blir det just så där?

Men alldeles oavsett vilka förväntningar du har och alldeles oavsett på vilket sätt du kommer att fira, eller inte fira julen, så hoppas vi att du kan gå in i de närmaste dagarna med ett lugn över saker och tings varande. Gör plats för hjärtat att expandera i din bröstkorg. Fyll det med kärlek och tacksamhet över de små sakerna. Släpp gammalt skav och förbered dig inför morgondagen och försök att göra det i lugn, glädje och med ett öppet hjärta.

God Jul go vänner!

/Anna och Matilda

2 reaktioner på ”Dan före dan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!