Intention för 2020

Men go fortsättning hörni! Vi tog en liten paus över helgerna och har lagt all vår tid på återhämtning, vila och att vara fullt närvarande tillsammans med nära och kära.  De här lediga dagarna har verkligen varit välbehövliga efter en ganska tuff höst.  Men efter vila och tid för reflektion kommer som vanligt pepp och kreativitet. Så nu är vi väldigt taggade på att kliva in i 2020 på riktigt. Ett år som kommer att innebära mycket roligheter, en hel del utmaningar och förhoppningsvis ganska stora förändringar för oss båda. Vi har båda satt våra personliga intentioner och även reviderat intentionen för Studio Stilla under kommande år.

Matilda skall bland annat påbörja sin utbildning till mindfulnessinstruktör och fortsätta försöka hitta balansen i yrkeslivet. Anna skall starta nya kurser i Yinyoga och fortsätta downshifta livet för mer frihet. Vi skall båda försöka hitta ett lagom tempo med bra balans mellan gas och broms. Vi skall prioritera vår egen hälsa bättre och vi skall utveckla vårt lilla företag tillsammans. Idéerna är många och önskan att sprida vikten av stillhet som en avgörande komponent för att uppnå hälsa är det som driver oss.

Så det är med glädje, förväntan, pepp och en smula nervositet vi dyker in i det nya året. Det kommer troligtvis bli alldeles amazing och vi är väldigt, väldigt glada att just du väljer att hänga med oss!

Stor varm kram

/Anna och Matilda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!