Att följa sin dröm

Detta är ett ämne som jag upplever som klurigt och lite svårt att sätta orden på. Dock är det något som drar mig hitåt och det känns som jag har något att förmedla. Under det senaste har det blivit mer tydligt för mig…

När jag tittar tillbaka på mina lite större val i livet så har jag ofta valt den lite “lättare” vägen istället för det jag i efterhand kanske önskar att jag valde. Exempelvis valde jag att bo tillsammans med min dåvarande pojkvän framför att resa ut i Europa, jag valde förskollärarutbildning istället för textilhögskolan och… Det har funnits en rädsla att gå utanför vissa trygghetszoner. Dock hade jag inte varit den jag är idag om jag inte gjort dessa valen. Jag är otroligt tacksam att jag har den mest underbara dotter och familj. Vilket jag antagligen inte hade haft om jag valt andra vägar i livet. Dock vill jag bli bättre på att ta de där stegen mot det jag verkligen vill ha, det där som går min kropp att pirra till lite extra. En av mina drömmar just nu är att delvis jobba med personlig utveckling.

Låt oss höra lite trummvirvlar och höga jubel! Jag har därför valt att anmäla mig på en mindfullness utbildning som startar nu i januari. Hur underbart?

Men trots att jag känner en glädje och entusiasm så känner jag också en nervositet av att shit nä fan jag är kanske fel ute, vem är jag som tror att jag kan lyckas inom detta. Vem vill ens lyssna på mig… Ett enormt stort tvivel på mig själv. Och det är här man verkligen måste lyssna på sig själv och se skillnaden på rädsla och vilja. Att inte göra något på grund av rädsla känns som en chans till utmaning. Jag vill ju faktiskt leva mitt drömliv och då måste jag pusha mig själv att gå utanför trygghetszonen. År 2020 ska jag hitta min väg till det jag drömmer om. 

/Matilda

2 reaktioner på ”Att följa sin dröm”

  1. Maestro…drum roll please! (Bambambambambambarabam!) Wiiiiiii hooooooo!!!!! Kör så det ryker! Detta kommer passa dig hur bra som helst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!