Kurs i Mindfulness

Som jag har berättat tidigare så fördjupar jag under våren mina kunskaper om mindfulness. Jag går en fantastisk utbildning hos Mindfulnesscenter och kommer att kunna titulera mig mindfulnessinstruktör här i sommar.

I mindfulnessträning arbetar vi med medveten närvaro i olika situationer och sammanhang. För de allra flesta människor går dagarna bara av sig själva. Ibland upplever man att en hel månad bara försvann utan att man hann att njuta av den speciellt mycket. Detta kallas att gå på autopilot. Med mindfulnessträning kan vi lära oss att bli mer medvetna i vår vardag och på så sätt bland annat lära känna vår kropps signaler, känna mer tacksamhet samt uppleva mer och oftare.

Det finns mycket forskning som visar hur mindfulness ökar livskvaliteten och minskar stress och oro. Med ökad förståelse för kroppen och hjärnan blir vi ofta mer varsamma med oss själva och våra medmänniskor. Kanske kan vi bidra med ett lite mer hållbart samhälle. 

Är det här något som intresserar dig? I såfall har jag ett finfint erbjudande till dig. Redan nu i vår så kommer jag starta en pilotgrupp där vi tillsammans jobbar med detta. Hur spännande?

Såhär tänker jag.

Jag släpper fem stycken platser till en pilotgrupp i Mindfulness här Och nu. De fem första som mailar och anmäler sig kommer få en plats. Så se till att maila nu direkt till matilda@studiostilla.se. Vi träffas fysiskt (håller såklart avstånd och hygienrutiner så att alla känner sig trygga) fyra torsdagar i Alingsås. Första träffen den 28/5 och sedan träffas vi den 4/6, 11/6 och avslutar tillsammans den 25/6. Vi träffas mellan 17.30-18.30. Adressen får du när du anmält dig! För detta betalar du endast 600 kronor.

Vad ingår i kursen? Jo, du kommer såklart få ökade kunskaper om vad mindfulness är och hur träningsformen påverkar din hjärna. Du kommer att få vägledning i bland annat meditation, andningsövningar och mindful yoga. Min strävan och förhoppning är att vi ska skapa en härlig atmosfär och en trygg plats. Under dessa veckor kommer vi att arbeta med mindfulness både tillsammans i grupp men också enskilt då du varje vecka får en kort övning att utöva hemma.

Jag ser så mycket fram mot att dela med mig av min kunskap och ge dig verktyg som du kan använda för en mer balanserad vardag. Har du några frågor eller vill anmäla dig till pilotkursen så maila mig på matilda@studiostilla.se

Kram Matilda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!