Nu startar peppveckan!

Hej på dig!

Hoppas du har haft en midsommar precis som du önskat dig! Vi har haft en helg fylld med mys, kärlek och glädje. Vi är vana vid att fira denna helgen tillsammans med varandra men i år blev det annorlunda. Den ena ute på Tjörn och den andre nere i Halmstad. Och kanske därför ännu mer taggade för denna vecka som vi kommer att tillbringa lite mer tid tillsammans. 

Under kommande vecka kommer vi lägga fokus på att fylla på med extra pepp. Vi har utformat en mall som du kan ladda ner och skriva ut. Tanken är att fylla på med peppiga saker och aktiviteter som får just dig att känna energi och glädje. Så ta en funderare och se vad du vill lägga in i ditt schema för veckan. 

För oss står begreppet pepp för en känsla av energi och positivitet. Under perioden innan semestern är här så kan många känna sig rätt utpumpade och energilösa. Vi är överlag rätt trötta slitna och då kan det vara svårt att lägga fokus på det som faktiskt är viktigt för oss. Och dessutom känns det ju rätt slösigt att krascha in i semestern och behöva lägga de första veckorna på att komma ner hyfsat i varv. Just därför vill vi lägga in en gemensam peppvecka denna veckan.

Vad du beslutar dig för att göra med veckan är såklart upp till dig. Vi har planerat in en sak varje dag som får oss att må bra. Du väljer själv vad du vill göra. Det behöver inte vara några svulstiga grejer som kostar pengar och det skall verkligen inte kosta någon energi. Inget krav på prestation nu. Skriv ut dokumentet nedan och fyll det med härligheter bara.

Det kommer att hända saker här, instagram, facebook och youtube så håll ögon och öron öppna. Vi önskar att vi kan på något sätt nå fram till just dig och att vi på något sätt kan bidra till en skönare sommar.

“Det är väl klart att vi ska lyfta varandra, lyfter jag dig så lyfter du mig. Vad är inte tryggare och roligare än att göra detta tillsammans än att kämpa på och sprinta på egen hand.”

//Anna och Matilda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!