Att vara kreativ

Det är en sådan härlig och fantastisk känsla i kroppen när jag får utlopp för min kreativa sida. Ni vet när man bara sätter händerna i något och låter dem få skapa något nytt och vackert och fantasifullt. Jag upplever ofta i dessa stunder att jag hamnar i ett tidlöst rum där allt fokus riktas på skapandet. Jag blir så passionerad i det jag håller på med att jag nästintill är okontaktbar. Haha, kanske inte alltid hel hållbart. Men skämt och sido så får det mig att koppla av, få distans till mina tankar och min omvärld. 

Kreativa aktiviteter som får mig att flowa och känna glädje är bland annat: Måla och designa men nu också att knyta makramér. Det finns en tillfredsställelse att se något växa fram ur en tanke till att bli något färdigt.

Sommaren har verkligen givit energi till skapandet och kreativiteten hos mig. Jag har snöat in mig på att knyta makramé och vi vill nu ge dig chansen att inreda med dessa i ditt hem. Det finns olika amplar och väggbonader i vår shop på Instagram som ni hittar HÄR

Att ta dig tid till det som får dig att känna flow och passion är ett utmärkt sätt att träna mindfulness. För väldigt ofta när vi hamnar i det där rummet där allt fokus läggs på det du skapar tar oss till nuet och stillar sinnet.

//Matilda

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!