Barnmeditation

Hej kära du! I helgen släpptes en ny video på vår youtube-kanal, denna gång med lite extra kärlek till våra yngsta. Våra fantastiska barn som behöver vårdas med så mycket kärlek och omsorg. Stilla stunder som meditationsträning är viktigt både för oss vuxna men också för våra yngre. Vi är alla i behov av återhämtning, lugn och stillhet. Så varför inte ta en stund tillsammans i stillhet?

Detta är en meditations video som vi önskar bidra till en stillsam och härlig stund. Just i denna meditation lägger vi märke till våra andetag, hur luften åker in och ur kroppen, in genom näsan och ut genom näsan. Vi uppmärksammar känslor och att alla individer är värdefulla precis som de är. 

Varför meditation för våra yngsta? 

  • Återhämtning för kroppen 
  • Öka kännedomen kring tankar
  • Öka förståelse för sina känslor
  • Minskar stress
  • Mindre oro och ångest 
  • Ökad koncentration 

I meditation ges barn möjlighet att utveckla en livsbalans där vi minskar stress och press. Genom att trygga barnen i sina känslor, kroppar och tankar ökar vi barns medvetenhet och utvecklar verktyg att ta med i sin vardag. Vi vill tillsammans med er utveckla barns självförtroende, lugn och koncentrationsförmåga. För det är också en viktig del, att finnas där för att möta barns upplevelser och erfarenheter. 

Önskar dig en fin vecka!

//Matilda

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!