Vem som är anledningen

Såklart att det finns många orsaker till att jag inom de närmaste åren vill downshifta mitt liv ordentligt. Men här är kanske den främsta. Hon heter Sigrid, hon är 3 och ett halvt år, jag är hennes mormor. Och jag älskar henne gränslöst…

Ni kan tro att jag njuter över att få vara tillsammans med henne och det vill jag ha möjlighet att vara mer. Mycket mer. Tänk att kunna hämta henne tidigare på förskolan. Eller ha översovningar på en vardag. Få hänga sådär mycket och ha en egen relation. En Sigrid- och mormorrelation. Att få upptäcka världen tillsammans med henne. Vara närvarande i hennes uppväxt och finnas där för henne i alla lägen genom livet. Vad kan vara viktigare än det?

Det är en av mina största målsättningar i livet och en av de stora anledningarna varför jag vill skapa er utrymme för frihet i mitt liv.

Vad skulle du göra om du hade mer frihet att själv förfoga din tid?

/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!