Yinyoga

Sommaren är ju verkligen min årstid och det är då jag är i som bäst balans med mig själv. Men i år ser jag faktiskt fram mot hösten, tro det eller ej. I augusti drar jag igång nästa kurs i yinyoga och eftersom det är någonting av det härligaste som finns så känns inte tanken på höst, kyla och mörker lika jobbig som tidigare år. Yinyoga är som att bli inlindad i bomull och känslan av mjukhet i kropp och sinne efter en timme är helt magisk. För mig handlar yinyoga så mycket om självkärlek. Att investera i sin egen hälsa och välmående. Och jag kan tycka att det är en av de finaste presenterna man kan ge sig själv. Det som tilltalar mig lite extra med yinyoga är att man till skillnad mot många andra yogaformerna inte på något sätt eftersträvar perfektion i positionerna, utan det finns lika många varianter av dem som det finns kroppar.

Häromdagen var jag och yngsta dottern nere på Alingsås Rygg & Idrottsklinik och kände på mattorna inför hösten så nu är det inte utan att jag längtar ännu mera. När man väl har landat på den sköna, mjuka ullmattan är det liksom svårt att slita sig.

Om du är intresserad av att testa yinyoga i höst tillsammans med mig så läs gärna lite mer under kurser här på sidan eller maila mig på anna@alingsasidrottsklinik.se Det vore fantastiskt roligt om just DU ville vara med! Min bestämda uppfattning är att världen skulle bli lite mjukare och kärleksfullare om fler människor utövade yinyoga lite oftare och den känslan vill jag såklart sprida till fler!

/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!