Att se det magiska i livet

Jag vet inte om det kommer med åldern, men jag märker att desto äldre jag blir så har jag lättare att faktiskt se vilken magi livet bjuder på. Att som igår kväll få glida (nåja, en hel del vingel var det kanske) fram på ett stilla hav medan solen seglade ner mot horisonten det var så hänförande att det nästan var svårt att ta in. Och om inte det är magi så vet jag inte vad.

Att se och njuta av det magiska som livet serverar oss handlar så mycket om närvaro och att lyfta blicken. Att upptäcka hur storheten gömmer sig i det lilla. Uppmärksamma vad som uppenbarar sig precis framför ögonen och öppna upp sinnet för njutningen. Jag tror inte att det är så mycket svårare än så egentligen. För mig har yogan varit helt avgörande för min förmåga att vara mindful och närvarande och det är jag innerligt tacksam för. För att uppleva det magiska i livet är för mig verkligen en väg mot sinnesro, lycka och harmoni. Stunden igår med näsan mot solnedgången kommer jag stoppa in i hjärtat och leva på länge, länge…

Upplever du de magiska stunderna i livet som betydelsefulla?

/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!