Vi blir två!!!

Dagens roligaste nyhet. Studio Stilla expanderar och vi blir två! Matilda, min äldsta dotter joinar och börjar blogga här också. Hur roligt? Jag tycker iallafall att det är helt magiskt!

Faktiskt, så är det inte första gången, vi delar blogg, Matilda och jag. Redan 2011 startade vi ett projekt ihop och tillsammans drev vi bloggen Dagar av lycka i flera år. Sedan drog våra intressen åt olika håll ett tag, men nu förenas vi igen, med samma målsättning. Att sprida lite mer kunskap kring stressrelaterad ohälsa och vilka redskap och verktyg vi kan använda för att nå mer balans och harmoni i livet. Ett forum där stillhet och långsamhet får vara i fokus. 

Matilda kommer bland annat att dela med sig av sin kunskap när det gäller yoga och meditation. Även hennes lifehacks när det gäller att få ihop vardagspusslet och livsbalansen med familj, barn och bonusbarn, träning, jobb och hem. Vilka verktyg som fungerar bra med henne. Hon kommer också att dyka ner mer i ämnen som rör kost och näring. Har vi tur så kommer hon att dela med sig av smarriga recept för hållbar jord och hållbara kroppar. Bland annat. Sedan har vi mängder av roliga planer som vi tillsammans vill sjösätta framöver. Men vi börjar här, så får vi se vad det landar. 

Iallafall är jag grymt glad över att få dela den här resan tillsammans med henne!

/Anna

4 reaktioner på ”Vi blir två!!!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!