Första maj

Men hörni! Tänk att det blev maj i år med. Vi överlevde mörkret och kylan den här gången också! 

Tiden vi har framför oss nu är verkligen den allra härligaste enligt mitt tycke. Men så är jag ju en sucker för sol och värme också. Förra våren hade jag lite svårare att njuta för då var jag inne i värsta utmattningsdimman så i år kompenserar jag nog för det och njuter än mer istället. Men ni vet. De där första dagarna när man går med tunnare jacka, när knopparna på träden är alldeles svullna och sprickfärdiga. De där dagar när regnet för första gången är ljummet istället för iskallt. Eller när man kan börja springa ute på träningen istället för att sitta på roddmaskinen inomhus på passen. Jag älskar det. 

Det är precis som om det går lättare att andas igen. Orken kommer tillbaka. HOPPET kommer tillbaka. Livsglädjen, solen, energierna. Jag upplever det lika magiskt varje år. 

Ibland skulle jag önska att jag inte var så ojämn utan att jag kunde omfamna de andra månaderna resten av året precis lika mycket. Men det är väl bara att inse att jag är som jag är. En person som älskar våren och sommaren mer än någonting annat!

Peppen govänner, peppen!

Kram /Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!