Att drömma om företagets framtid

Att försöka bygga upp sitt företag samtidigt som man jobbar heltid på sitt vanliga jobb är en utmaning på många sätt. För oss handlar utmaningen oftast om frustrationen att inte hinna göra alla de roliga sakerna vi vill göra med företaget. Vi har såååå många roliga idéer, men tiden räcker inte riktigt. Samtidigt är företaget så litet att det inte är tal om att kunna livnära sig på det riktigt än. Ett dilemma vi delar med många småföretagare. 

Nu har ju i och för sig vår plan hela tiden varit att bygga långsamt. Långsamt och hållbart utan press och stress utan mest bara för att det är väldigt, väldigt roligt. Men ni fattar, det kan vara utmanande i bland. När man vill så mycket. När peppen är enorm, men man samtidigt inte har ekonomisk möjlighet och bara kasta sig ut och pröva företagets vingar. Menmen, den dagen kommer, vi har tillförsikt. Det är inte bråttom. Vi tror på vår vision och på vår affärsplan. Stenhårt.

Häromdagen fick vi iallafall äntligen till en gemensam ”kontorsdag”. Att få sitta i lugn och ro och brainstorma, skriva listor, drömma och tillsammans planera och strukturera våra egna och företagets framtid är härligt. En dag som resulterade i mängder av nya idéer och planer som vi hoppas att ni skall kunna få ta del av framöver.

Vad vi också prioriterar och tycker är viktigt att vi ofta stämmer av att vi står på samma grund och att vi drar åt samma håll. Att var och en får göra det man är duktig på och tycker är roligt för att behålla lusten att arbeta med företaget. Det är såklart viktigt i alla företag, men kanske ändå viktigare i ett företag som man driver tillsammans med en familjemedlem. När privatliv och företagande går in i varandra. 

Iallafall så kommer det hända en hel del roligt redan nu i sommar och sedan till hösten är förhoppningen att vi båda skall kunna gå ner lite i tid på våra ordinarie jobb så vi får mer tid över till alla roligheter vi vill göra tillsammans med er. Det är vad vi önskar och jobbar för.

Och såklart hoppas vi att ni följer oss på våra sociala medier för senaste uppdateringarna. För det som komma skall, vill ni inte missa!

Varma kramar

/Anna och Matilda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!