Ta chansen

Kanske har du semester just nu. Kanske får du lov att vänta på välförtjänt ledighet ett tag till. Men oavsett så hoppas jag att du känner att livet kanske saktar ner en smula. Efter en konstig vinter och vår behöver många av oss tid för reflektion och återhämtning. Jag hoppas att du känner att du kan prioritera dig själv och ditt eget mående. Känna efter vad du behöver och ta dig tid att ge dig själv just det.

Kanske är det nu som du skall försöka införa en vana som ökar ditt välmående. Hitta din stilla stund. Kanske en ny morgonrutin som hjälper dig att få en lugn och fin start på dagen även sedan under mörka, trötta vintern. Kanske är det träning, sömnen eller kosten du vill få ordning på. Eller är det det ditt inre som behöver boostas. Ändra tankebanor, släppa kraven på prestation. Eller helt enkelt börja tänka lite mer snälla tankar om dig själv? 

Oavsett. Se om du kan ta dig en stund i lugn och ro och klura ut vilka behov du har. Eller rättare sagt, tänk inte för mycket. Se om du kan KÄNNA vilka behov du har. Vi är ofta sjukt duktiga på att tänka och analysera med kanske inte lika bra på att lyssna på våra känslor. Våra behov. Kroppens behov. Och själens. 

Ta fram en bok och skriv ner om du vill. Skriv ner vad du vill ha ut av den här sommaren. På riktigt. Kanske inte alla tusen saker du vill uppleva i första hand. Utan vad du behöver. Din kropp och din själ. Låt den här sommaren gå till återhämtning och vila. För såhär är det. Det är när vi är stilla de magiska sakerna händer. Det är när vi låter bruset tystna allt klarnar. Det är i tystnad och stillhet vår kreativitet ökar. Lusten kommer tillbaka. Peppen kommer tillbaka. 

”Be aware of the magic that lives in the stillness -Studio Stilla

Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!