NYHET! Mindfulnesskurs

Du har väl inte missat att vi äntligen släppt platser för höstens kurser? Både vår yinyogakurs med även till vår nya mindfulnesskurs! Hur roligt att vi från och med denna höst I samarbete med Alingsås Rygg & Idrottsklinik erbjuder en kurs i mindfulness? Jag har under våren utbildat mig till mindfulnessinstruktör hos Mindfulnesscenter och är grymt taggad på att dela med mig av mina nya kunskaper.

I kursen kommer vi tillsammans öva på medveten närvaro och att vara närvarande i nuet. Du kommer att lära dig att lyssna på dig själv, till din kropps signaler och att vara lyhörd för dina behov. Mindfulness kan beskrivas som ett förhållningssätt för att motverka bland annat oro, stress och ältande men också en mängd av olika saker för att öka din livskvalite. Kanske har du sömnproblem eller ångest, känner dig utmattad, deppig, stressad, kanske snurrar tankarna runt runt och som upplevs aldrig ta slut eller kanske känner du att du behöver förändra gamla invanda tankemönster. Med mindfulnessträning ger du dig själv möjlighet att öka din hälsa och livskvalite. 

I mindfulnessträning arbetar du med medveten närvaro i olika situationer och sammanhang. För de allra flesta människor går dagarna bara av sig själva. Ibland upplever man att en hel månad bara försvann utan att man hann att njuta av den speciellt mycket. Detta kallas att gå på autopilot. Med mindfulnessträning kan du lära dig att bli mer medvetna i din vardag och på så sätt bland annat lära känna din kropps signaler, känna mer tacksamhet samt uppleva mer och oftare.

Vad jag vill att du har med dig när du anmäler dig till denna kurs är att under dessa veckor ha en gnutta av nyfikenhet, öppenhet och ett nybörjares sinne. Jag vill att du är närvarande under tillfällena för att verkligen få möjlighet till det bästa. Kursen innefattar hemträning i form av meditationer och vardagsövningar för att du regelbundet ska träna din medvetna närvaro och få ut det bästa av veckorna tillsammans. Kursen blandar praktisk träning samt teoretisk bildning där du handleds av mig. Vi reflekterar och samtalar tillsammans under träffarna kring upplevelser och insikter kring vår resa.  

Kursen går över 10 veckor med start 3:e september. Vi kommer att träffas på torsdagar 17.30-18.30 på Alingsås Rygg & Idrottsklinik. Din investering är 2000 kronor.

Min vision är att du ska hitta vägar till medveten närvaro som passar in i ditt vardagsliv. Det krävs träning och reflektion samt att du lyssnar inåt för att hitta svaren. Denna kurs erbjuder en spännande resa i personlig utveckling. 

Frågor och anmälan till: matilda@studiostilla.se

//Matilda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!