Att komma ut på havet och komma till insikt

Tillsammans har jag och min kärlek köpt en båt som vi valt att placera ute på Tjörn. Tidigare i mitt liv har jag haft en stor längtan till havet och äntligen Gick min önskan i uppfyllelse. Havet och naturen runt om är så otroligt vacker och fin. Känslan i min kropp när jag ser och känner den vackra miljön är rätt oslagbar. Solnedgångar, lukten av saltvatten, ljudet av vågorna m.m. Känslan är frihet, glädje och lugn. Känns verkligen som jag hittat min plats att vara i sommar. 

I helgen var bara jag och pojkvännen ute (utan barnen) och njöt av värmen, vi testade att puttra runt en ö samt badade mitt i det öppna havet. Känner på mig att vi kommer skapa många fina minnen tillsammans. Vad jag också ser fram emot att meditera och yoga på bryggan, båten, stranden och bergen. Det känns i hela mig att detta kommer bli en grym och härlig sommar! En bra sätt för mig att ladda batterierna och verkligen njuta av livet.

Detta med att skaffa båt har fått mig att fundera lite extra kring saker som verkligen är viktigt för mig. Jag kan nog uppleva att mina behov och viljor ofta förminskas. Detta vill jag absolut inte skylla på någon annan än mig själv. Jag tror verkligen att jag inte riktigt lyssnat på mig själv genom åren. I många fall har jag nog förminskat det som faktiskt är viktigt. Kanske har jag skämts eller tänkt att är det inte viktigt för andra så är det nog inte viktigt för mig själv heller. 

När vi kom ut till havet och båten kände jag en känslostorm av glädje och tillfredsställelse. Och att min längtan efter havet blev så uppenbar när jag väl hade det. Att lyssna mer på mig och mitt inre vill jag verkligen jobba på. Därmed blir nog meditationen en viktig del för mig i sommar, förhoppningsvis känner jag lugn och ro för att nysta i det som sker inom mig. 

//Matilda 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du stå med på vår maillista?

Signa upp dig på vår maillista och för inspirerande och peppande mail från oss till dig lite då och då!

Vi delar våra bästa tips, tankar och nyheter för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv!